Collaboration Meeting Universiti Malaysia Sarawak and BINUS UNIVERSITY

On Monday, August 24, BINUS UNIVERSITY welcomed delegates from Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) led by Prof. Dato’ Dr Mohamad Kadim Suaidi, Vice-Chancellor of UNIMAS. He was accompanied by Prof. Dr. Shazali Abu Mansor (Dean, Faculty of Economics and Business), Assoc. Prof. Dr Al-Khalid Hj Othman (Dean, Faculty of Engineering) and Abang Ekhsan Abang Othman (Dean, Faculty of Cognitive Science and Human Development). The Malaysian delegation was warmly received by Iman Kartowisastro, Ph.D (Vice Rector Academic Development & Provost), Prof. Bahtiar Saleh Abbas, Ph.D (Vice Rector Research & Technology Transfer), Ms. Karen Imam (Director of BINUS Global) along with several BINUS faculty and staff members. During the visit, both parties discussed about potential collaboration in order to improve the quality of education in the two universities.

Collaboration Meeting Universiti Malaysia Sarawak and BINUS UNIVERSITY

Situs ini tidak lagi mendukung penggunaan browser dengan teknologi tertinggal.

We're Moving Forward.

This Site Is No Longer Supporting Out-of Date Browser.

Best viewed with one of these browser instead. It is totally free.